Faciliteterne hos Stald Granly

Hos Stald Granly har vi fine faciliteter til hestekurser og clinics. Vores sted er ikke så stort, så det henvender sig primært til mindre arrangementer. 

Vi har stald med direkte udgang til ridehallen samt mulighed for opsætning af siddepladser til teori. Det er muligt at opsætte medbragt projektor.

Der er et antal siddepladser inde i ridehallen, og der er mulighed for opsætning af siddepladser i indgangen til ridehallen. 

Der medfølger altid en gæsteboks med halmstrøelse, tørt hø ad libitum og vand per ekvipage. Derudover er der udendørs gæstefolde til deling. 

Stald Granly er jo en ældre hesteejendom, og de gamle spiltov står stadig. Det er et levn fra en svunden tid, men de fungerer fint til striglepladser. Hver ekvipage kan derfor få sin egen strigleplads medmindre man ønsker at bruge boksen. Det står helt frit for. 

Der er desuden et toilet i stalden, som man gerne må benytte. Ridehallen
Vores ridehal er 60×20 med en mellemfast bund af spåner og flis. Birgit sørger for at vedligeholde bunden, så der ikke opstår ujævnheder.

Stalden
Vores stald har højt til loftet og et godt, luftigt indeklima. Vores bokse er rummelige med vandkopper og halmstrøelse. Tørt hø ad libitum medfølger altid. 

Stalden hos Stald Granly

Området
Vi har kuperet terræn samt en lille granskov. Det er muligt at gå eller ride en lille tur rundt om ejendommen. Kompedal ligger 7,5 km væk. Der er gode parkeringsmuligheder med hestetrailer. 

Skoven bagved Stald Granly

Kontakt os
Er du interesseret i at leje vores skønne sted til dit næste arrangement?
Send os en besked via formularen herunder.